Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 trampolines in 🏬 8 webshops

Ronde trampolines

Er zijn een aantal afmetingen die van groot belang zijn wanneer u een ronde trampoline koopt. Zo geeft de diameter, meestal in centimeters uitgedrukt, een indicatie van de grootte van het springoppervlak. Wanneer een model met “trampoline 244” aangeduid wordt, betekent dit dat het toestel een diameter heeft van 244 centimeter.

Dit zijn de populairste ronde trampolines van dit moment:

Kleine en grote ronde trampolines

In onze trampolineshop vindt u dan ook ronde trampolines met een omvang die varieert van 92 tot wel 430 centimeter. De hoogte van het springvlak verschilt ook per toestel. Deze varieert tussen hoogtes van 20 tot 90 centimeter.

Wat zijn de voordelen van een ronde trampoline?

In tegenstelling tot een rechthoekige trampoline is de ronde trampoline een stuk gebruiksvriendelijker. Het is dan ook gemakkelijker om een sprong te corrigeren op een rond springdoek, omdat het gebruikersgewicht evenredig wordt verdeeld. Tevens kan dit exemplaar door meerdere personen tegelijkertijd gebruikt worden, wat vaak gebeurt wanneer kinderen zich uitleven op een ronde trampoline. Hiervoor dient echter wel een ietwat groter formaat aangeschaft te worden, zoals de befaamde trampoline 305. Let hierbij wel op het maximale gebruikersgewicht dat vermeld staat in de gebruiksaanwijzing.

trampoline-expert.nl
Logo