Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 trampolines in 🏬 8 webshops

Mini trampoline

Zoals de naam al doet vermoeden heeft de mini trampoline een springvlak dat klein van formaat is. De diameter van deze kindertrampolines is dan ook niet groter dan 140 centimeter, wat dit model zeer geschikt maakt voor de jeugdige trampolinespringers. De aanbevolen leeftijd valt dan ook veelal tussen de drie en zes jaar.

Dit zijn de populairste mini trampolines van dit moment:

Mini-trampolines in allerlei kleuren

Mini-trampolines zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, zoals blauw, roze, groen en zwart. De roze trampoline is bij uitstek geschikt voor meisjes, terwijl de blauwe variant vooral jongens aanspreekt. Kies zelf de kleur die u het best vindt passen in uw tuin. Of ga voor de kleur die uw kinderen het leukst vinden!

Extra veilige kindertrampoline met veiligheidsnet

Beginnende trampolinespringers hebben vaak baat bij een veiligheidsnet, omdat deze zorgt dat zij niet van de minitrampoline af kunnen vallen. Door een aantal eenvoudige stappen te doorlopen kunt u het net snel aan de kindertrampoline bevestigen. Het wordt daarentegen wel aangeraden om met één persoon tegelijk op het springvlak te spelen, omdat deze kleine trampolines een relatief klein draagvermogen hebben. Het wordt aangeraden om niet constant tegen het veiligheidsnet aan te springen; deze dient namelijk ter oriΓ«ntatie en voor onverhoopte missprongen.

trampoline-expert.nl
Logo