Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 trampolines in 🏬 8 webshops

Grote trampolines

Wanneer u een grote trampoline aanschaft, hangt de grootte vaak samen met hetgeen waarvoor deze gebruikt wordt. Als u bijvoorbeeld met meerdere personen tegelijkertijd gebruik wilt maken van het toestel, dan wordt het altijd aangeraden om een mega trampoline aan te schaffen met een diameter van 350 tot 450 centimeter.

Dit zijn de populairste grote trampolines van dit moment:

Grote trampolines voor het hele gezin

Grote trampolines met een diameter van minstens 3,5 meter hebben een springvlak dat de ruimte biedt aan meerdere trampolinespringers tegelijk. Om die reden kan het hele gezin er gebruik van maken. Springplezier tijdens zomerse bbq-avonden en kinderfeestjes is dus gegarandeerd!

Waar houd ik rekening mee als ik een mega trampoline koop?

Daarnaast dient er rekening gehouden te worden met de grootte van uw tuin. Grote trampolines nemen namelijk veel ruimte in en kunnen het aanzicht van de woonomgeving overmeesteren. Mocht u beschikken over een langwerpige tuin, dan kunt u er altijd voor kiezen om een rechthoekige trampoline aan te schaffen. Met deze mega trampoline wordt de ruimte in uw tuin optimaal gebruikt en gaat er geen ruimte verloren, zoals bij een ronde trampoline het geval is. Daarnaast wordt het aangeraden om het toestel met een veiligheidsnet uit te rusten, zodat kinderen er extra veilig op rond kunnen springen.

trampoline-expert.nl
Logo