Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 trampolines in 🏬 8 webshops

Trampoline-veiligheidsnetten

Een veiligheidsnet voor uw trampoline

In onze trampolineshop vindt u trampoline-veiligheidsnetten in alle soorten en maten. De ronderechthoekige en ovale trampolines kunnen namelijk allemaal voorzien worden van een dergelijk net. Afhankelijk van het type trampoline waarover u beschikt, wordt er een keuze gemaakt tussen deze drie varianten.

Hoe bevestig ik een veiligheidsnet aan mijn trampoline?

Een trampoline veiligheidsnet is gemakkelijk te bevestigen als u de onderstaande stappen volgt. Ieder veiligheidsnet wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing waarin staat hoe deze gemonteerd wordt aan het trampolineframe. Dit proces is in een aantal eenvoudige stappen op te delen. Om uw trampoline veiligheidsnet te bevestigen aan het ronde, ovale of rechthoekige frame, volgt u de volgende vier stappen:

  1. Eerst dienen de poten van het veiligheidsnet afgesteld te worden. Deze bestaan uit twee delen, waarbij het onderste deel aan de trampoline wordt bevestigd met een tweetal U-haken. Voor een extra stevige montering dienen deze haken zo ver mogelijk uit elkaar geplaatst te worden.
  2. Nadat de onderste delen van de veiligheidsnetpoten bevestigd zijn aan de trampolinepoten, kunt u het veiligheidsnet uitspreiden om deze klaar te zetten voor de bevestiging aan het bovenste deel van de poten.
  3. Vervolgens kunt u de bovenste delen van de veiligheidsnetpoten door middel van een klemsysteem aan de bovenzijde van het trampoline net bevestigen. Dit houdt het veiligheidsnet stevig op zijn plaats, als deze op de onderste delen wordt geplaatst.
  4. Zet deze bovenste delen tot slot op de reeds bevestigde veiligheidsnetpoten. Nu kunt u het veiligheidsnet rondom de trampoline uitspannen, zodat het net in alle veiligheid gebruikt kan worden.