Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 trampolines in 🏬 8 webshops

Trampoline met veiligheidsnet

Wanneer er kinderen op een trampoline spelen, wordt het altijd aangeraden om toezicht te houden. Het is namelijk altijd mogelijk dat kinderen een missprong maken. Daarom kunt u in onze trampolineshop ook terecht voor een trampoline met veiligheidsnet.

Dit zijn de populairste trampolines met veiligheidheidsnet van dit moment

Veiligheidsnetten voor verschillende modellen

Dit net past rondom de trampoline en is verkrijgbaar in verschillende vormen, namelijk voor rechthoekige, ovale en ronde trampolines. Het zorgt dat de gebruiker te allen tijde binnen het springvlak blijft en niet over het randkussen heen valt. Vooral in combinatie met jongere kinderen is een veiligheidsnet aan te raden, omdat hun motorisch vermogen zich nog moet ontwikkelen.

Een veiligheidsnet als hulp bij de coördinatie

Naast een toename in gebruikersveiligheid hebben trampolines met veiligheidsnet ook nog een ander voordeel. Doordat het net volledig rondom de springmat gespannen wordt, hebben gebruikers een goed referentiepunt terwijl ze aan het springen zijn. Kortom, de trampolinespringer kan zich goed binnen het springvlak coördineren en belandt minder snel buiten het randkussen. Een trampoline met veiligheidsnet heeft daarentegen wel een hogere totaalprijs. Maar u krijgt daar een hoop extra veiligheid voor terug.

trampoline-expert.nl
Logo