Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 trampolines in 🏬 8 webshops

Trampolineranden

De voordelen van een randkussen voor de trampoline zijn legio. Deze zorgt er namelijk voor dat trampolinespringers extra veilig kunnen rondspringen en niet in de veren verstrikt raken bij een missprong. U kunt uw springtoestel er bovendien mee personaliseren, door de trampoline rand te bestellen in uw favoriete kleur of print.

Dit zijn de populairste trampolineranden van dit moment:

Trampolineranden in vele kleuren

Op trampoline-expert heeft u de keuze uit randkussens in de kleuren groen, blauw, grijs, zwart/wit en camouflage. De beschermrand is daarnaast veelal gevuld met schuim, wat ervoor zorgt dat een eventuele val goed gedempt wordt. U en uw kinderen kunnen dus extra veilig springen!

De populairste randkussens voor buitentrampolines

Uiteraard kunt u onze randkussens in alle maten bestellen. De afmetingen hiervan worden altijd aangeduid met een diameter, zoals de trampoline rand 305. Dit betekent dat het model geschikt is voor trampolines met een diameter van 305 centimeter. Daarnaast is de trampoline rand 244 ook een populair exemplaar, die tevens in onze webshop te vinden is. Bij de aanschaf van een trampoline beschermrand dient er gelet te worden op de dikte van de schuimvulling, het formaat en het type materiaal. Hieruit kunt u de duurzaamheid en kwaliteit van het product afleiden.

De juiste maat

Om te bepalen welk formaat randkussen geschikt is voor uw trampoline, meet u de diameter van de gehele trampoline. Dus de trampoline inclusief frame. Het is belangrijk dat u nauwkeurig meet aangezien er trampolines zijn met diameters die dicht bij elkaar liggen. Bijvoorbeeld 244 en 245 centimeter.

trampoline-expert.nl
Logo