Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 trampolines in 🏬 8 webshops

Springkussens en springkastelen

Op markten en feesten zijn springkussens, ook wel luchtkussens genoemd, een graag gezien speeltoestel. Want wat is er nu leuker voor kinderen dan gewoon lekker springen? Proberen een salto te maken en andere acrobatische oefeningen te doen op een verende ondergrond? Een springkussen in de tuin staat bij kinderen garant voor uren speelplezier!

Springkussens in verschillende soorten en maten

In onze online trampolinewinkel bieden wij niet alleen prachtige trampolines aan, maar hebben wij ook de leukste springkussens en springkastelen te koop. Variërend van een klein springkasteeltje tot een groot opblaasbaar springkussen met glijbaan. De springkussens van Happyhop en Avyna worden geleverd met blower. Ideaal, want de blower zorgt ervoor dat het springkasteel binnen een mum van tijd staat.

De ontstaansgeschiedenis van het springkussen

Dat kinderen tegenwoordig hun energie kwijt kunnen op een springkussen, hebben we te danken aan John Scurlock. Hij ontwierp in 1959 opblaasbare dekzeilen voor tennisbanen. Al snel bleek dat mensen het erg leuk vonden om op de dekzeilen te springen. Scurlock besloot om een matras te maken waarop kinderen konden springen en dit te verkopen. Een succes! Een aantal jaren later, in 1967, voegde hij ook wanden toe aan het springmatras en zo ontstond het springkussen zoals wij dat vandaag de dag kennen. Trouwens, wist u dat het springkasteel een van de populairste vormen is van het springkussen? Springkastelen zijn springkussens in de vorm van een kasteel. Op trampoline-expert kunt u daarom ook terecht voor prachtige springkastelen!

trampoline-expert.nl
Logo