Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 trampolines in 🏬 8 webshops

Salta randkussen rechthoek


Een compleet nieuwe trampoline aanschaffen omdat die van jou niet veilig meer is, is niet nodig. Wanneer de beschermrand van jouw trampoline niet meer voldoet waardoor de veiligheid van de gebruikers niet meer gegarandeerd is schaf je gewoonweg een nieuw randkussen aan. Dit randkussen is geschikt voor rechthoekige Salta trampolines met een afmeting van 153 x 214 centimeter of 214 x 305 centimeter.

Voor een optimale bescherming

Staat jouw trampoline al een tijdje en is jouw beschermrand niet meer wat hij geweest is? Of wil je gewoonweg een beetje variatie en ben je uitgekeken op de kleur van jouw trampolinerand? Dan kun je eenvoudig een nieuw randkussen voor jouw Salta trampoline aanschaffen

IJzersterk door kwalitatief hoogwaardig materiaal

De beschermrand is in drie kleuren te verkrijgenΒ voor alle rechthoekige Salta trampolines met een afmeting van 153 x 214 centimeter of 214 x 305 centimeter. De vervangende beschermrand is volgens de gebruikelijke kwaliteitsnormen van Salta gemaakt. Het randkussen is gemaakt van gecoat PVC met een dikte van 0,35 millimeter en heeft een erg lange levensduur. De rand is gevuld met EPE, afhankelijk van de diameter van het randkussen is deze vulling 2 of 2,5 centimeter dik.

Kenmerken

  • Geschikt voor Salta trampolines
  • Verkrijgbaar in verschillende formaten
  • In drie kleuren beschikbaar
  • Gemaakt van PVC
trampoline-expert.nl
Logo