Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 trampolines in 🏬 8 webshops

Salta Comfort Edition trampoline rond

Voor iedereen die wel een trampoline in de tuin wil, maar niet de hoofdprijs wil betalen heeft Salta een instapmodel. De Salta Comfort Edition heeft alles wat je gewend bent van een Salta trampoline, alleen dan voor een kleiner prijsje. De trampoline heeft een mooi design en past in elke tuin, terwijl ook rekening is gehouden met de laatste veiligheidseisen.

Instapmodel Salta

Als je kinderen hebt is het natuurlijk heel leuk om een trampoline in de tuin neer te zetten. Als je op zoek bent naar een goede trampoline voor een aantrekkelijke prijs, dan kun je kiezen voor het instapmodel van Salta. De Salta Comfort Edition heeft de kwaliteit die je van Salta gewend bent, maar dan voor een vriendelijk prijsje. De trampoline heeft een mooi design en past in elke tuin. Daarnaast is de trampoline erg veilig, omdat bij het ontwerpen rekening is gehouden met de laatste veiligheidseisen. 

Elegante vorm

Het stalen frame van de Salta Comfort Edition is van gegalvaniseerd staal, wat ervoor zorgt dat het staal minder snel gaat roesten. Daarnaast zijn de buizen voorzien van een zwart glanzende coating. Door de stalen ring aan de bovenkant blijft het veiligheidsnet strak gespannen en behoudt het zijn elegante vorm. De trampoline is voorzien van een brede beschermrand, zodat de veren volledig zijn afgeschermd. Het veiligheidsnet is voorzien van een dubbele rits voor extra veiligheid, zo kun je niet zomaar uit de trampoline rollen.

Belangrijkste kenmerken

  • Trampoline met veiligheidsnet
  • Verkrijgbaar in verschillende formaten
  • Voorzien van gegalvaniseerde stalen buizen
  • Met dubbelzijdige rits

Wat zegt onze expert?

De belangrijkste plus- en minpunten op een rijtje

  • De trampoline is uitgerust met een veiligheidsnet
  • Het veiligheidsnet is voorzien van een dubbelzijdige rits voor extra veiligheid
  • Het elegante design staat mooi in elke tuin
  • De trampoline is vrij hoog en een trap wordt niet meegeleverd

Productspecificaties

Algemeen

Typetrampoline
MerkSalta
Garantie1 jaar
Vormrond

Afmetingen en gewicht

Dikte randkussen
(Een trampolinerand is de mat die over de veren ligt en is onder te verdelen in drie categorieën, namelijk: voldoende kwaliteit, goede kwaliteit en excellente kwaliteit. – Voldoende kwaliteit: dikte tot 1 cm – Goede kwaliteit: dikte van 1 tot 2 cm – Excellente kwaliteit: dikker dan 2 cm)
2 cm
Lengte
(Bepalend voor het springgemak van een trampoline zijn natuurlijk de springveren. Hoe langer de veren, hoe soepeler de trampoline springt. Veren vanaf 21 centimeter hebben een soepele, losse sprong. Kortere veren, van bijvoorbeeld 14 of 18 centimeter zijn stugger en resulteren in een hardere sprong. Belangrijk is vanzelfsprekend dat alle veren in uw trampoline van gelijke lengte zijn.)
14 cm

Kleuren

Kleur springvlakzwart
Kleur randzwart

Materiaal

Materiaal framestaal
Materiaal springvlakpolypropyleen
Materiaal randkussenpvc

Extra

Opvouwbaar
(Sommige trampolines zijn opvouwbaar of inklapbaar zodat ze eenvoudig kunnen worden meegenomen. Ook is een opvouwbare trampoline handig als u het springtoestel in het winterseizoen wilt kunnen opbergen.)
Nee
Veiligheidsnet
(Is de trampoline voorzien van een stevig veiligheidsnet om te voorkomen dat uw kinderen buiten de trampoline vallen?)
Ja
Ingraafbaar
(Deze eigenschap geeft aan of de trampoline specifiek gemaakt is om in te graven. Ingraafbare trampolines worden steeds populairder. Een ingegraven trampoline neemt minder ruimte in de tuin in en is veiliger door het verlaagde springvlak.)
Nee
Trampoline-rok
(Wordt de trampoline geleverd met een bijpassende trampoline-rok? Een trampoline-rok is een veiligheidsnet dat aan de onderkant van de trampoline kan worden bevestigd om te voorkomen dat kleine kinderen en huisdieren onder de trampoline kruipen.)
Nee
Trap
(Wordt de trampoline geleverd met een bijbehorend trappetje?)
Nee
Beschermhoes
(Wordt de trampoline geleverd met een bijpassende beschermhoes? Een beschermhoes beschermd tegen weer en wind. Bij een trampoline wordt deze over het springvlak heen gespannen.)
Nee
trampoline-expert.nl
Logo