Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 trampolines in 🏬 8 webshops

Salta Combo trampoline rechthoek

Deze trampoline van Salta wordt compleet geleverd met veiligheidsnet. Een veiligheidsnet voorkomt ongelukken, omdat kinderen (en volwassenen) minder snel van de trampoline kunnen afvallen. De trampoline is eenvoudig op te zetten en het frame is weerbestendig.

Trampoline met veiligheidsnet van Salta

Deze serie trampolines van Salta zijn gemaakt met het oog op veiligheid en kwaliteit. Het frame van de trampoline is relatief dik, waardoor hij tegen een stootje kan. Ook zijn de buizen verzinkt, waardoor ze vrijwel niet gaan roesten. Bij de trampoline wordt een veiligheidsnet meegeleverd. Deze zorgt ervoor dat kinderen (en volwassenen) niet van de trampoline zullen afvallen. Afhankelijk van het model kan deze trampoline springers aan van 100 tot wel 150 kilogram. Deze trampoline uit de Combo lijn van Salta is ook beschikbaar in een ronde variant.

Op poten: lekker makkelijk! 

Deze trampoline wordt geleverd op poten. Dit betekent dat je hem niet hoeft in te graven. Je kunt de trampoline eenvoudig monteren en wanneer je hem langere tijd niet gaat gebruiken weer demonteren. Wanneer je hem weer wilt gebruiken, haal je hem uit de schuur en zet je hem binnen een uurtje weer op. De trampoline is hierdoor ook gemakkelijk te verplaatsen. Het veiligheidsnet is makkelijk en stevig te monteren aan het frame.

Wat zegt onze expert?

De belangrijkste plus- en minpunten op een rijtje

  • De trampoline is gemakkelijk te verplaatsen doordat hij op poten staat en niet ingegraven hoeft te worden
  • Door het meegeleverde veiligheidsnet (met opening) is springen extra veilig
  • Het roestbestendige materiaal zorgt er voor dat het frame jarenlang mee gaat
  • Er wordt géén trapje meegeleverd

Algemeen

Typetrampoline
MerkSalta
Garantie1 jaar
Vormrechthoek

Kleuren

Kleur springvlakzwart

Materiaal

Materiaal framestaalverzinkt
Materiaal springvlak
(Het materiaal waarvan het springvlak is gemaakt. Er zijn twee verschillende materialen. Een mat is gemaakt van propyleen: een enorm sterk vezel. Het kan zijn dat een merk dit permatron noemt, maar ook dat is in vrijwel alle gevallen gemaakt van 100% polypropyleen.)
polypropyleen
Materiaal randkussen
(Het materiaal waarvan het randkussen is gemaakt. Randkussens van een steviger materiaal (zoals PVC) zijn vaak iets duurder, maar gaan veel langer mee dan randkussens van een goedkoper materiaal.)
pvc

Extra

Opvouwbaar
(Sommige trampolines zijn opvouwbaar of inklapbaar zodat ze eenvoudig kunnen worden meegenomen. Ook is een opvouwbare trampoline handig als u het springtoestel in het winterseizoen wilt kunnen opbergen.)
Nee
Veiligheidsnet
(Is de trampoline voorzien van een stevig veiligheidsnet om te voorkomen dat uw kinderen buiten de trampoline vallen?)
Ja
Ingraafbaar
(Deze eigenschap geeft aan of de trampoline specifiek gemaakt is om in te graven. Ingraafbare trampolines worden steeds populairder. Een ingegraven trampoline neemt minder ruimte in de tuin in en is veiliger door het verlaagde springvlak.)
Nee
Trampoline-rok
(Wordt de trampoline geleverd met een bijpassende trampoline-rok? Een trampoline-rok is een veiligheidsnet dat aan de onderkant van de trampoline kan worden bevestigd om te voorkomen dat kleine kinderen en huisdieren onder de trampoline kruipen.)
Nee
Trap
(Wordt de trampoline geleverd met een bijbehorend trappetje?)
Nee (optie)
Beschermhoes
(Wordt de trampoline geleverd met een bijpassende beschermhoes? Een beschermhoes beschermd tegen weer en wind. Bij een trampoline wordt deze over het springvlak heen gespannen.)
trampoline-expert.nl
Logo