Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 trampolines in 🏬 8 webshops

Game on Sport trampolines

Game on Sport (GOS) is een merk van speelgoedgroothandel Van der Meulen uit Sneek. De trampolineproducten van Game on Sport variëren van trampolines tot bijbehorende trampoline-accessoires en onderdelen zoals veiligheidsnetten, afdekhoezen en ladders. De trampolines kenmerken zich door hun degelijke kwaliteit.

De Mega Fun en Mega Flash serie

Populaire series van Game on Sport zijn Mega Fun en Mega Flash. Een Mega Flash trampoline is het ideale basismodel wanneer u op zoek bent naar een basic trampoline en is verkrijgbaar als trampoline met net of zonder veiligheidsnet. De Mega Fun trampoline is het premium model en heeft een extra dikke veiligheidsrand. De Mega Fun is voorzien van een Amerikaanse springmat met een extra lange levensduur.

Verschillende soorten trampolines

De trampolines van Game on Sport zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. U kunt kiezen voor een ronde trampolinerechthoekige trampoline of voor een ovale trampoline. Voor iedere GOS trampoline is een bijpassende beschermhoes verkrijgbaar. Wilt u een andere kleur beschermrand op uw trampoline? Dan kunt u kiezen voor bijvoorbeeld de trampolinerand met koeienprint of camouflageprint.

trampoline-expert.nl
Logo