Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 trampolines in 🏬 8 webshops

Exit trampolines

De trampolines van Exit kenmerken zich door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en zijn zeer veilig in gebruik. De Exit trampolines zijn dan ook geschikt voor een breed publiek. Van jong tot oud, iedereen kan zich uren vermaken op een trampoline van dit speelgoedmerk. In ons assortiment vindt u een ruim Exit assortiment.

Dit zijn de populairste Exit trampolines van dit moment:

Ingraafbare trampoline

Wilt u graag een trampoline voor uw kinderen plaatsen in de tuin, maar wilt u niet dat de trampoline de blikvanger van uw prachtige tuin wordt? Kies dan voor een inbouw-trampoline. Een inbouw-trampoline is een trampoline die kan worden ingegraven. Een ingraafbare trampoline integreert niet alleen beter in uw tuin, maar is ook nog eens veiliger in het gebruik dan een niet ingegraven trampoline, aangezien de valhoogte aanzienlijk lager is wanneer iemand per ongeluk naast de trampoline springt.

De bijzondere Twist trampoline

De meeste trampolines zijn uitgevoerd met een groen of blauw randkussen. De Twist trampolines van Exit daarentegen zijn uitgevoerd in een vrolijke kleur. U heeft de keuze uit een roze of een limegroene variant en het leuke is, indien u de kleur zat bent, kunt u het randkussen omdraaien en kiezen voor de neutrale grijze kleur. Daarnaast hebben alle Exit Twist trampolines een springmat met een educatieve opdruk. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld de leeftijd van papa en mama samen springen of hun geboortedatum bij elkaar springen. Springen en leren tegelijkertijd!

trampoline-expert.nl
Logo