Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 trampolines in 🏬 8 webshops

Etan trampolines

Kwalitatief goede trampolines van Etan

Etan heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een belangrijke Europese speler wanneer het gaat om trampolines. Het merk bestaat sinds 1988 en levert kwalitatief goede trampolines die garant staan voor uren speelplezier.

De Etan Premium en de Etan Classic serie

Vooral de Etan Premium trampolines en de trampolines uit de Etan Classic serie zijn zeer populair. De ronde trampolines van Etan zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Variërend van trampolines met een diameter van 96 centimeter tot een diameter van 430 centimeter. Naast ronde trampolines kunt u ook kiezen voor de rechthoekige Etan trampolines.

Trampoline inbouwkit

Vaak worden trampolines op het gras geplaatst en gecombineerd met een trampoline net. Wanneer u liever geen blikvanger in uw tuin wilt, kunt u er ook voor kiezen om de trampoline in te graven. Het voordeel van een ingegraven trampoline is dat deze veiliger in het gebruik is en minder in het oog springt. Voor het ingraven van een trampoline kunt u onder andere de handige trampoline inbouwkit van Etan gebruiken. Dankzij deze set kunt u uw trampoline op een nette en veilige manier in de grond plaatsen.

trampoline-expert.nl
Logo