Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 trampolines in 🏬 8 webshops

Berg trampoline

Zo’n dertig jaar geleden bouwde Henk van den Berg zijn eigen skelter in de schuur op de boerderij van zijn ouders. Kinderen in zijn omgeving vonden die zo leuk, dat ze er ook eentje wilden. Hij bouwde nog een skelter en zo is Berg ontstaan. Het bedrijf gaat inmiddels door het leven onder de naam BERG Toys en is uitgegroeid tot een grote naam op het gebied van skelters enΒ trampolines.

De verschillende lijnen van BERG

De trampolines van Berg zijn onder te verdelen in 3 verschillende lijnen: Favorit, Champion en Elite. Iedere lijn heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen.

De Favorit-lijn van BERG

De Favorit lijn van Berg trampolines is de instaplijn van BERG. Dit zijn dus de goedkoopste modellen, maar vanzelfsprekend voldoen de Favorit trampolines aan de hoge kwaliteitseisen van Berg. De trampoline rand van de Favorit-lijn is vrij dik, maar kan uiteraard dikker (dit is onder andere een onderdeel waarop de duurdere modellen verschillen). Het gebruikte materiaal is PVC. PVC gaat lang mee en zorgt voor extra bescherming wanneer de trampoline in bedrijf is.

De Champion-lijn van BERG

De Champion modellen van BERG zitten in het midden-segment. Een goede all-round trampoline dus! Ten opzichte van de Favorit lijn maakt de Champion gebruik van een iets ander trampoline doek, waardoor je nog hoger kunt springen. Ook zijn de veren iets anders, waardoor je een nog groter springoppervlak hebt. Daarnaast is de trampoline rand van de Champion lijn iets dikker. Net als bij de Favorit-lijn is de trampoline rand UV bestendig. Wel zo handig als de trampoline buiten staat!

De Elite-lijn van BERG

De Elite-lijn van Berg is zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden het neusje van de zalm. De gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. Dit zijn dan ook de duurste trampolines van Berg. Maar dat merk je dus wel aan alles.

Nieuw: de Pro-bouncer lijn van Berg

Is trampoline springen je lust en je leven? Of wil je het beste van het beste en is de prijs dan van ondergeschikt belang? Speciaal voor de professional is recent de pro-bouncer lijn gelanceerd. Dit zijn zeer degelijke professionele trampolines die doorgaans ook bijvoorbeeld in een springpark gebruikt worden. De pro-bouncer modellen zijn groot (vaak 5×5 meter!) en daardoor zeker niet voor iedereen geschikt: je moet maar de ruimte hebben om dit model kwijt te kunnen. Daarnaast zit er ook een flink prijskaartje aan. Maar dan heb je wel het beste van het beste in huis!

Bekijk hieronder ons assortiment Berg trampolines, van eenvoudige inbouwtrampoline tot trampoline met veiligheidsnet.

trampoline-expert.nl
Logo