trampoline-expert

Klantenservice
088 520 7777
Subcategorieën:

Trampoline-veiligheidsnetten

Filters

Filter op:
Vorm
Toon resultaten (47)
Diameter
Toon resultaten (47)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
Prijs
Toon resultaten (47)
Kleur
Toon resultaten (47)
Merk
Toon resultaten (47)
"trampoline-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Losse veiligheidsnetten

Een veiligheidsnet voor uw trampoline

In onze trampolineshop vindt u trampoline-veiligheidsnetten in alle soorten en maten. De ronde, rechthoekige en ovale trampolines kunnen namelijk allemaal voorzien worden van een dergelijk net. Afhankelijk van het type trampoline waarover u beschikt, wordt er een keuze gemaakt tussen deze drie varianten.

Hoe bevestig ik een veiligheidsnet aan mijn trampoline?

Een trampoline veiligheidsnet is gemakkelijk te bevestigen als u de onderstaande stappen volgt. Ieder veiligheidsnet wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing waarin staat hoe deze gemonteerd wordt aan het trampolineframe. Dit proces is in een aantal eenvoudige stappen op te delen. Om uw trampoline veiligheidsnet te bevestigen aan het ronde, ovale of rechthoekige frame, volgt u de volgende vier stappen:

 1. Eerst dienen de poten van het veiligheidsnet afgesteld te worden. Deze bestaan uit twee delen, waarbij het onderste deel aan de trampoline wordt bevestigd met een tweetal U-haken. Voor een extra stevige montering dienen deze haken zo ver mogelijk uit elkaar geplaatst te worden.
 2. Nadat de onderste delen van de veiligheidsnetpoten bevestigd zijn aan de trampolinepoten, kunt u het veiligheidsnet uitspreiden om deze klaar te zetten voor de bevestiging aan het bovenste deel van de poten.
 3. Vervolgens kunt u de bovenste delen van de veiligheidsnetpoten door middel van een klemsysteem aan de bovenzijde van het trampoline net bevestigen. Dit houdt het veiligheidsnet stevig op zijn plaats, als deze op de onderste delen wordt geplaatst.
 4. Zet deze bovenste delen tot slot op de reeds bevestigde veiligheidsnetpoten. Nu kunt u het veiligheidsnet rondom de trampoline uitspannen, zodat het net in alle veiligheid gebruikt kan worden.

Veelgestelde vragen

 • Etan Classic 14 Veiligheidsnet

  Geachte, Ik had een etan classic 12 gevraagd met net van 3m70 en heb een etan classic 14 gekregen, had nog thans juist besteld, blijkbaar stond op de bestelling etan classic 14, is het omdat de 12 niet meer te krijgen is? Kan ik deze recuperen en terugsturen en een ander vragen, hoe moet dit en is de terugzending gratis, gelieve snel een antwoord omdat ik zie dat de etan classic 12 bijna uitgeput is! Alvast bedankt, SASKIA RAMON

  Gevraagd op 16 juli 2014

  Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@experty.com.

  Antwoord van onze expert
 • Game on Sport Veiligheidsnet

  Is dit veiligeidsnet ook geschikt voor een Optimum 3,66 meter?

  Gevraagd door Daniel Vanden Broecke op 2 mei 2014

  Voor zover ik kan zien heeft de Optimum 4 poten, dus dit zal niet gaan passen.

  Antwoord van onze expert
 • Game on Sport Veiligheidsnet

  zijn er ook netten van 396 centimeter met 6 palen?

  Gevraagd op 10-03-14

  Deze variant is wel in 396 centimeter te krijgen, maar enkel met 8 palen en niet met 6 palen.

  Onze expert