trampoline-expert

Klantenservice 088 520 7777
Subcategorieën:

Trampoline-veiligheidsnetten

Filters

Filter op:
Vorm
Toon resultaten (47)
Diameter
Toon resultaten (47)
Prijs
Toon resultaten (47)
Kleur
Toon resultaten (47)
Merk
Toon resultaten (47)
"trampoline-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Losse veiligheidsnetten

Een veiligheidsnet voor uw trampoline

In onze trampolineshop vindt u trampoline-veiligheidsnetten in alle soorten en maten. De ronde, rechthoekige en ovale trampolines kunnen namelijk allemaal voorzien worden van een dergelijk net. Afhankelijk van het type trampoline waarover u beschikt, wordt er een keuze gemaakt tussen deze drie varianten.

Hoe bevestig ik een veiligheidsnet aan mijn trampoline?

Een trampoline veiligheidsnet is gemakkelijk te bevestigen als u de onderstaande stappen volgt. Ieder veiligheidsnet wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing waarin staat hoe deze gemonteerd wordt aan het trampolineframe. Dit proces is in een aantal eenvoudige stappen op te delen. Om uw trampoline veiligheidsnet te bevestigen aan het ronde, ovale of rechthoekige frame, volgt u de volgende vier stappen:

 1. Eerst dienen de poten van het veiligheidsnet afgesteld te worden. Deze bestaan uit twee delen, waarbij het onderste deel aan de trampoline wordt bevestigd met een tweetal U-haken. Voor een extra stevige montering dienen deze haken zo ver mogelijk uit elkaar geplaatst te worden.
 2. Nadat de onderste delen van de veiligheidsnetpoten bevestigd zijn aan de trampolinepoten, kunt u het veiligheidsnet uitspreiden om deze klaar te zetten voor de bevestiging aan het bovenste deel van de poten.
 3. Vervolgens kunt u de bovenste delen van de veiligheidsnetpoten door middel van een klemsysteem aan de bovenzijde van het trampoline net bevestigen. Dit houdt het veiligheidsnet stevig op zijn plaats, als deze op de onderste delen wordt geplaatst.
 4. Zet deze bovenste delen tot slot op de reeds bevestigde veiligheidsnetpoten. Nu kunt u het veiligheidsnet rondom de trampoline uitspannen, zodat het net in alle veiligheid gebruikt kan worden.

Veelgestelde vragen

 • Game on Sport Veiligheidsnet

  zijn er ook netten van 396 centimeter met 6 palen?

  Gevraagd op 10 maart 2014

  Deze variant is wel in 396 centimeter te krijgen, maar enkel met 8 palen en niet met 6 palen.

  Antwoord van onze expert
 • Game on Sport Veiligheidsnet

  Hoeveel palen telt de 244 cm versie ? En hoeveel de 366 cm versie ?

  Gevraagd door Joeri De Vliegher op 6 maart 2014

  Ze hebben allen 8 palen

  Antwoord van onze expert
 • Pro-Line Avyna Veiligheidsnet Rechthoekig

  beste Pro-line, ik denk aan een rechthoekige trampoline te kopen voor mn 2 dochters 4 en 11 jaar oud. het liefste de maat 230 bij 300 cm maar wil graag weten tot welk gewicht er op deze kan worden gesprongen(dochters nu samen 56 kg). vriendelijke groet Mireva

  Gevraagd door Mireva

  Dit lukt in ieder geval nog zeer makkelijk. Er is niet aan te geven tot welk gewicht dit maximaal mogelijk is, aangezien het gebruikersgemak met elke kilo veranderd, echter wordt het nooit onveilig, aangezien de trampoline eerder op de grond zal hangen, dan dat het gevaar oplevert.

  Onze expert