trampoline-expert

Trampoline-veiligheidsnetten

Een veiligheidsnet voor uw trampoline

In onze trampolineshop vindt u trampoline-veiligheidsnetten in alle soorten en maten. De ronde, rechthoekige en ovale trampolines kunnen namelijk allemaal voorzien worden van een dergelijk net. Afhankelijk van het type trampoline waarover u beschikt, wordt er een keuze gemaakt tussen deze drie varianten.

Losse veiligheidsnetten
Vorm
Diameter
Prijs
Kleur
Merk
"trampoline-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist

Meer weten? Lees dan even verder

Hoe bevestig ik een veiligheidsnet aan mijn trampoline?

Een trampoline veiligheidsnet is gemakkelijk te bevestigen als u de onderstaande stappen volgt. Ieder veiligheidsnet wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing waarin staat hoe deze gemonteerd wordt aan het trampolineframe. Dit proces is in een aantal eenvoudige stappen op te delen. Om uw trampoline veiligheidsnet te bevestigen aan het ronde, ovale of rechthoekige frame, volgt u de volgende vier stappen:

  1. Eerst dienen de poten van het veiligheidsnet afgesteld te worden. Deze bestaan uit twee delen, waarbij het onderste deel aan de trampoline wordt bevestigd met een tweetal U-haken. Voor een extra stevige montering dienen deze haken zo ver mogelijk uit elkaar geplaatst te worden.
  2. Nadat de onderste delen van de veiligheidsnetpoten bevestigd zijn aan de trampolinepoten, kunt u het veiligheidsnet uitspreiden om deze klaar te zetten voor de bevestiging aan het bovenste deel van de poten.
  3. Vervolgens kunt u de bovenste delen van de veiligheidsnetpoten door middel van een klemsysteem aan de bovenzijde van het trampoline net bevestigen. Dit houdt het veiligheidsnet stevig op zijn plaats, als deze op de onderste delen wordt geplaatst.
  4. Zet deze bovenste delen tot slot op de reeds bevestigde veiligheidsnetpoten. Nu kunt u het veiligheidsnet rondom de trampoline uitspannen, zodat het net in alle veiligheid gebruikt kan worden.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Game on Sport Veiligheidsnet

Vraag: zijn er ook netten van 396 centimeter met 6 palen?

Antwoord van onze expert: Deze variant is wel in 396 centimeter te krijgen, maar enkel met 8 palen en niet met 6 palen.

Game on Sport Veiligheidsnet

Vraag: Is deze ook geschikt voor trampoline met 4 poten? Afmeting 3 66 cm.

Antwoord van onze expert: Wanneer u kiest voor het model van 366 cm, past deze inderdaad op uw trampoline.

Game on Sport Veiligheidsnet

Vraag: Hoeveel palen telt de 244 cm versie ? En hoeveel de 366 cm versie ?

Antwoord van onze expert: Ze hebben allen 8 palen

Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.